VELIKA ILUZIJA // 04S 119 EM
30:07
114
Reddit
Velika iluzija - Film u doba Korone
Pandemija ograničava stvaralaštvo, ali ga sa druge strane ne sprečava. Igrani film o Kovidu 19, već postoji u svetu i zove se "Korona zombiji".Ovo vreme iskoristio je i jedan srpski reditelj. Kreirao je takovani međunastavak uspešnog bioskopskog hita "Pored mene", koji se zove "Pored tebe", a nakog koga će uslediti već najavljivani deo "Pored nas". U "Krupnom planu" Velike iluzije je Stevan Filipović.
Predstavljamo novi adrenalinski akcioni hit Krisa Hemsvorta "Extraction" koji je od premijernog pojavljivanja 24. aprila, sa više od 90 miliona gledalaca postao najgledaniji film na Netflksu.
Vodimo vas u u Italiji 70-ih godina prošlog veka i upoznajemo sa elegantnim neo-noar trilerom "Plamena jeres" koji je zatvorio 72. Venecijanski festival i srpsku premijeru imao na 48. FEST-u.Iz kritičarskog ugla Kristine Đuković o oporo-slatkoj, britskoj i promišljenoj seriji o potrazi za smislom "Babuška", snimljenoj u produkciji Netfliksa.
"Premotavanje " nas vraća u 1980. godinu kada je jedan od najskupljih japanskih filmova "Kagemuša: senka ratnika" Akira Kurosave, snimljen uz pomoć poklonika ovog velikana Kopole i Luksasa, osvojio Zlatnu palmu u Kanu.
Povodom 40 godina od smrti Alfreda Hičkoka podsećamo se pet najboljih filmova majstora napetosti, oca psihološkog trilera.
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Jovana Filipović, Svetlana Perović
Label and copyright: Radio televizija Srbije

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Коментара
Потврди