VELIKA ILUZIJA // 04S 125 EM
32:01
144
Reddit
Velika iluzija - Bioskop pod zvezdama
"Velika iluzija" ekskluzivno predstavalja deo snimljenog materijala filma "Budi Bog s nama" s potisom velikana srpskog filma Slobodana Šijana koji je u "Krupnom planu" u ovonedeljnoj epizodi.Leto je i zvanično počelo, a sa njim i ono filmsko, pod otvorenim nebom.
Sada već tradicionalni filmski događaj - Festival francuskog filma od 24. do 27. juna u beogradskom "Drive in bioskopu" na Adi, ali i na platformi "Moj OFF", donosi zanimljiva premijerna i reprizna ostvarenja.Od kriminalističke drame "Noćna smena" jedne od najproduktivnijih fracuskih rediteljki An Fontejn, do Gogenovog putovanja na Tahiti u biografskoj drami Eduara Delika.
O razglednicama starog srpskog filma iz vremena Kraljevine Jugoslavije, iz rakursa upravnika Arhiva Jugoslovenske kinoteke Aleksandra Erdeljanovića.
U "Premotavanju" obeležavamo 70. godina prvog srpskog filma nastalog po motivima narodnih bajki "Čudotvorni mač" Vojislava Nanovića.
U "Kontraplanu" sa italijanskim rediteljem Mateom Garoneom čiji film "Dogmen" možete, ukoliko niste pogledati na platformi "Moj OFF".
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Miloš Ačanski, Svetlana Perović
Label and copyright: Radio televizija Srbije

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Коментара
Потврди
MOJ NOVI AUTO!
15:46
243 хиљ.
VVS
2:43
58 хиљ.
MOJ NOVI AUTO!
15:46
243 хиљ.
VVS
2:43
58 хиљ.