VELIKA ILUZIJA // 04S 123 EM
29:51
149
Reddit
Velika iluzija - U alternativnom bioskopu
Dramaturg, scenarista, reditelj stoji iza mnogih ostvarenja koja su poslednjih godina privukla pažnju piblike i kritike. U "Krupnom planu" Velike iluzije je jedan od najproduktivnijih srpskih scenarista koji potpisuje serije "Tajkun" i "Švindleri" - Đorđe Milosavljević.Holivudski kalendar sa rasporedom premijernih filmova i dalje je promenljiva kategorija. Mnogi filmovi umesto bioskopskih imaju striming premijere, poput drame o drugom svetskom ratu "Greyhound" u režiji Arona Šnajdera, sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi. Sa repertoarta beogradskog "Drive in" bioskopa, jedinog u koji za sada možete da odete preporučujemo naučno-fantastičnu dramu sa Robertom Patinsonom "Život među zvezdama" rediteljke Kler Deni.
O filmu "Lov", koji je u startu izazvao kontroverze zbog nasilja kojim obiluje, iz ugla filmskog kritičara Dragana Jovićevića.
"Premotavanje" nas vodi u 1960. i podseća na "Sladak život", film koji je te godine pobedio u Kanu i bio vesnik revolucionarnih 60-ih godina 20. veka.
U "Kontraplanu" sa jednim od najznačajjnijih evropskih i svetskih autora Žakom Odijarom, čiji se film "Dipan" prikazuje na on-lajn bioskopu "Moj off", u posebnoj selekciji "Zlatne palme Kanskog festivala".
Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Miloš Ačanski, Svetlana Perović
Label and copyright: Radio televizija Srbije

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Коментара
Потврди
MOJ NOVI AUTO!
15:46
243 хиљ.
xniks2x - 03:10
3:11
318 хиљ.
MOJ NOVI AUTO!
15:46
243 хиљ.
xniks2x - 03:10
3:11
318 хиљ.